Forfatterbiografi

Jeg er radiograf om dagen. Om natten er jeg træt. I intermezzoerne opdrager jeg to drenge så godt jeg kan. Når de bor hos deres mor forsøger jeg at få afløb for mine kreative impulser ved at fotografere og ved at formulere tanker på skrift, så de passer til bloggingplatformen.

Jeg føler mig tit ensom men er så introvert at der ikke skal meget socialisering til før jeg føler mig mæt igen.

Jeg har ønsker og drømme om fremtiden men jeg er så “højre-hjernehalvdel” at jeg ikke kan finde ud af at planlægge mig til at noget af det går i opfyldelse. Selvom jeg er fattig som en kirkerotte kan jeg finde det positive i det meste og får det bedste ud af alt.

Jeg lærte disciplin af den kongelige livgarde men kan sagtens lægge det på hylden og omfavne kaos og spontanitet når situationen byder det.

Det er muligt at få fat på mig, og folk plejer ikke at have noget imod mig. Når nu du har læst så langt ned af denne side som du har, kunne det være hyggeligt hvis du også ville sige “hej”. Kontaktsiden har mange måder at bryde isen på, men hvis ingen af dem tiltaler dig, så husk alligevel at den korteste afstand mellem to mennesker er et smil.