Instagram: Oktober 2017

Af gode grunde består denne måneds IG-uploads mest af fotografierne fra mit daglige fotoprojekt, men jeg synes helt klart selv de trænger til at blive vist en ekstra gang. Jeg er ret stolt af dem. Fotografierne er blevet beskrevet som en samling “meget forskellige” billeder; Det vælger jeg at tage som et kompliment. Det er virkelig sjovt at være igang.

I denne måned har ligget stabilt over 100 følgere. Det veksler lidt i løbet af dagene, men jeg synes det er virkelig sjovt at så mange af brugerne på IG “følger-ufølger-med-det-samme” bare for at få opmærksomhed. Det må gøre dem glade at bruge tid på dét.

Når bølgerne går højt nærmer mine uploads sig 20 likes, så det er en lidt usikker videnskab, men det er interessant at vurdere billederne i forhold til hinanden baseret på hvor stor opmærksomhed de modtager på Instagram. Det er ret sjovt at følge med i.

Jeg er taknemmelig for samtlige følgere og likes jeg har fået derinde, og med de her indlæg forsøger jeg at vise det så godt jeg kan. Jeg håber du nyder billederne. :)

Hvis jeg skulle nævne noget jeg kan gøre bedre, skulle det være at oppe mit #-tag game. Tagging skulle være nøglen til IG så det må jeg øve mig på.