Instagram: August 2017

Min Instagram konto har været helt stille her i August. Jeg ville være sikker på at sende mit Projekt 365 ordentligt i luften, så jeg besluttede mig for at sætte Instagram på pause. Projektet er kommet virkelig godt fra start, synes jeg, så i næste måned vil jeg inddrage Instagram igen, og se om ikke det giver mening.

Jeg ønsker at bruge Instagram til originalt materiale; Ikke bare endnu et sted at lægge mit Projekt 365 ud – det ligger på PhotoBlog.com, Flickr og som regel også på Facebook. At køre Instagram og Projekt 365 sideløbende men adskilt er måske en god lejlighed til at få en særlig retning på de fotografier, jeg lægger på Instagram. Det må jeg overveje i løbet af måneden.

For hvad den kommende måned, September 2017, angår, holder jeg mig dog ikke for fin til blot at lægge ting fra P365 op – bare for at få gang i platformen igen.

Her er det ene billede det kunne blive til på min Instagram-konto i August 2017: