Projekt 365, 2. uge: Refleksion og feedback

Tiden flyver når man har det sjovt. Anden uge af mit fotoprojekt, der handler om at optage, redigere og udgive mindst et fotografi hver dag i 365 dage i træk, er afsluttet. Her er ugens billeder.

Refleksion

Som forventet er projektet ikke frit for frustrationer, men udbyttet for mig selv overskygger dem. Fotografierne er ikke nødvendigvis revolutionerende, men de bliver udgivet, og dét gør dem langt bedre end de tænkte billeder, der aldrig bliver sendt ud i æteren. I øvrigt er jeg vild med folks tilbagemeldinger: Den slags får man også først når man udgiver. Længe leve version 1.0!

Ud fra feedback

Jeg har oprettet en profil på photoblog.com/tainkeh for at projektet havde sit eget hjem på nettet. Indlæggene er smukke og fællesskabet er hyggeligt ovre på Photoblog. Til at begynde med tænkte jeg, at det var der folk, som var interesseret i at følge med i projektet, skulle guides hen, men jeg overvejede ikke, at brugeroplevelsen ville blive unødigt omstændig. Flere har pointeret dette, og andre har givet udtryk for, at de bestemt ikke har noget imod at se en opdatering om projektet i deres Facebook-feed. Derfor tror jeg, at jeg fortsætter med både at udgive på Photoblog og her på bloggen, og så bliver indlægget her på min egen hjemme-blog linket på Facebook. Så skulle alle gerne blive mætte af det her projekt.

8 af 365

8 of 365: Juxtaposed

9 af 365

9 of 365: First Day of School

10 af 365

10 of 365: Curve & Point

11 af 365

11 of 365: Showing Me The Secret Hand-Sign

12 af 365

12 of 365: Dolled Up

13 af 365

13 of 365: Not So Fearce

14 af 365

14 of 365: Imitated Lofi