Søndagsfotograf til chill musik

Det er stadig søndag. Det har regnet det meste af dagen. Camilla har feber. Jeg har taget mig tid til, at gøre Lærkes konfirmationsfotografier klar til aflevering. Der er vedlagt et hyggeligt, kortfattet brev om aflevering af det aftalte, fotorettigheder og et ærligt tak for samarbejdet. Jeg er stolt af reusltatet; Det blev forsinket af både flytning til Helsingør og lidt sommerferie med mine unger, men jeg er stolt af resultatet. Det er vigtigt.

I baggrunden spiller Spotify, og algoritmerne har gjort det igen: De har fundet noget virkelig lækkert frem til mig, baseret på hvad jeg ellers lytter til. Hvis du vil lytte med, skal du kigge efter Verzache. Musikken har sørget for, at spille min søndag aften ind i den helt rigtige stemning; chill.

Jeg anbefaler især Waiting For You og Hiccup.