Tanken 2017-06-20-11-45-56

Jeg vil så gerne fotografere og arbejde med fotografi på daglig basis. Jeg har kig på en ny rygsæk, der kan indeholde kamera, redigeringslaptop og hverdagsremedier, og jeg håber på snart at have den tilgængelig.
I dag fik jeg en mail fra Adobe vedrørende mit Creative Cloud Photography abonnement. De gør mig opmærksom på, at jeg har mulighed for at redigere billeder gennem deres Lightroom browser-applikation, så selv når jeg ikke har min egen laptop med (og tablet og smartphone), har jeg adgang til – et udvalg af – Lightroom-værktøjerne og mine billedsamlinger. Jeg synes, det er en helt fremragende god service Adobe leverer, med det abonnement jeg har tegnet hos dem, og jeg glæder mig til udsigterne til at udnytte mulighederne.
Indtil videre drejer det sig om, at jeg prioriterer en hverdag, der indeholder mulighed for at arbejde med fotografi. Det er ikke muligheder eller værktøjer jeg mangler; Jeg skal egentlig nok bare vælge at gøre det… Dét bliver en god dag! ;)