Foto: Begge drenge

I går lavede jeg et ærgerligt indlæg i anledning af, at jeg ville vise et billede af August. Indlægget var træls, fordi jeg bliver så ked af det, når jeg fokuserer på det negative. Det skal jeg lade være med, selvom det kan være oplagt.

Jeg kunne i stedet have fokuseret på, hvor dejlige drengene er, at de stiller op til billeder, når jeg har lyst til at lave nogle nye af dem. Eller, hvor hyggelige de er, når de er her. Jeg elsker jo at have dem her, og vi griner sammen, hver gang vi ses. Der kommer nye gode minder ud af hver gang, de er her. De der små øjeblikke som er fuldstændig uforudsigelige og vidunderlige.

Der var også et par billeder af Oskar fra samme optagelse som det af August. Jeg har lavet et af dem færdig og lavet en ny beskæring af det af August, sådan at de to billeder kan gives til drengenes Farfar som et sæt; Det håber jeg, han bliver glad for.

Oskar, 8yr. June 2016

August, 4yr. June 2016

Det er mine yndlingsfyre.