Tak for musikken 2016, Spotify

Som en af de der rigtig gode venner kan vi godt undvære at høres ved i dage – nogle gange uger – af gangen, men vi ved altid, at vi ikke er længere fra hinanden end et greb efter telefonen.

Jeg har haft mit Spotify Premium-abonnement kørende hele året, og jeg kan ikke forestille mig at skulle undvære det. Gamle yndlinge og utallige muligheder for at opdage nye favoritnumre er uvurderligt. Tak for en fremragende service, Spotify.

En mail, med lidt statistik over hvordan jeg har brugt deres tjeneste i år, er lige dumpet ind af mailboxen:

… og så videre.

Vi har haft mange gode stunder sammen. De par uger jeg kiggede forbi hos Apple Music, er overstået, og vi forsøger at lægge det lille fejltrin bag os.

Som tak for et succesfuldt 2016 har Spotify foræret mig en playliste med 101 sange fra året der gik: 7 timers minder om det forgangne. Du er hermed inviteret til at lytte med på den musik jeg har haft på repeat og oplevet 2016 til.

Minder om Marrakesh Express der tog Camilla og mig på en smuttur til Marokko i marts, og Rhye-koncerten bandt en fin sløjfe på vores Århustur i september. De mange numre med Bonobo vil altid minde mig om Kenneth, der i år rejste med sin pigelil til hovedstaden i deres hjemland, Norge. Casey Neistat’s YouTube-vlog sporede mig ind på en masse ny trip-hop/nu-jazz, og gav mig oven i hatten en ordentlig omgang wanderlust til 2017. Det har været et spændende år.