Lidt fra Ærø

Vi var på Ærø i 2014. Jeg var i et meget dybt hul, på mange områder, men også kreativt. Jeg brugte turen til at tvinge mig selv til at samle kameraet op igen.

Grunden til at jeg har været så lang tid om at lave billederne færdig er at jeg ærligt talt ikke var særlig stolt af kvaliteten af det arbejde jeg havde samlet ind. Billederne bærer præg af det, men jeg synes at efter det arbejde jeg nu har lagt i dem, at der alligevel er et eller andet mindeværdigt over billederne. Om ikke andet så da i det mindste nok til en kort eftertanke.

Grunden til at jeg har gennemført efterbehandlingen af billederne og skubbet resultaterne så meget på nettet er en øvelse i at gennemføre arbejdet.

Som altid er der flere i Ærø-albummet på Flickr.

Summer Field

Summer Setting

Maybe the Best Uncle Ever

Rocks on Rocks

The Lighthouse

Proud Father

Family Time in the Garden

In the Summer Garden

"OK, now everybody look grumpy!"

Real Expression

Seaweed and Sun

Relaxing in the Shade

Boys and Their Toys

One Step at a Time

The Vista Fortress

On the Journey

Old Mill

Generations

Mills in the Landscape

Unwinding

For the Win

Quiet Contemplation

Byebye Ærø