Hvad sker der? – ultimo Maj, 2016

Hermed en lille status-pt:

  • Mit dekret om at jeg gerne vil skrive og udgive en længere tekst her på bloggen en gang om ugen er sat i bero på ubestemt tid. Jeg havde ærligt talt involveret mig i for mange ting til at jeg kunne mærke hvad jeg havde lyst til. Der er ikke taget beslutning om hvorvidt projektet genoptages i samme form, men jeg kan mærke at det kribler i mig for at skrive. Jeg elsker det stadig.
  • Jeg har lagt et fotografi på Instagram hver dag i noget tid nu; Tag et kig på min Instagram / Facebook-profil. Det er en sjov øvelse som jeg lærer en masse af, som holder kreativiteten i gang og som jeg gerne vil fortsætte med.
  • … Men som for nuværende er sat på pause fordi jeg restituerer fra et smertefuldt “hekseskud” i lænden. Det går fremad men jeg har tænkt mig at give det den tid sådan noget tager.
  • Jeg har fået læst to små gode fotobøger: “Read this if you want to take great photographs” og “Read this if you want to take great photographs of people” af Henry Carroll. Der er masser at lære i de to bøger og endnu mere inspiration at hente. Det allerbedste ved dem er fotografi-filosofien, omdrejningspunktet. Bøgerne prædiker at teknik kan man lære efter behov, så længe man har en basal forståelse for værktøjet man arbejder med, men at det vigtigste man bruger når manfotograferer er ens øjne. Jaja, banalt, men ikke desto mindre sandt.
  • Desuden har jeg læst “The Life-Changing Magic of Not Giving a F**k” af Sarah Knight. Den var både sjov og sand at læse. Den kommer jeg til at køre igennem et par gange.
  • Nu er jeg gået igang med at læse “Daring Greatly” af Brené Brown som handler om hvordan man lære at turde at være sårbar i det samfund vi lever i.
  • Når jeg har mulighed for det følger jeg med i Chase Jarvis’ YouTube-interviewserie “30 Days of Genius”. Hvert interview tager ca. en time men jeg føler mig godt nok inspireret efter hver af filmene. Hermed anbefalet.
  • Og det bedste til sidst: Camilla og jeg er ved at flytte godt og grundigt sammen! Jeg nyder tanken om det faktum, og processen tager vi stille og roligt uden stress. Det er virkelig godt.

Det var vist det hele, lige nu.