Adobe Photoshop Lightroom genvejstast: B

Værktøjer skal fungere så gnidningsfrit som muligt. Et af mine vigtigste fotoværktøjer er Adobe Photoshop Lightroom CC (LR) – Det program håndterer 90% af min efterredigering og er en fornøjelse at arbejde med. For at gøre oplevelsen mere gnidningsfri holder jeg øjnene åbne for genvejstaster.

I dag fandt jeg B som sender alle markerede fotos i en mappe til den valgte Target Collection eller fjerner alle markerede fotos i en Collection fra denne, så de igen kun kan findes gennem mappestrukturen.

Det er virkelig handy i et hjørne af mit nuværende workflow: Jeg importerer alle billeder fra kameraet til LR som sorterer dem automatisk i “Negatives/År/Måned/Optagelsesdato”. Jeg har lavet en Collection der hedder “To Do” som synkroniseres med LR Mobile så jeg kan sortere fra og efterfølgende påbegynde efterbehandling af billederne på mine devices med LR Mobile app’en installeret – fra sofaen, toget, venteværelset.

Jeg er begyndt at arbejde lidt mere systematisk med mine billeder fordi jeg gerne vil udgive mange flere af dem. Jeg er igang med at gennemgå billederne fra 2015 og med B er det hurtigt at gennemgå de enkelte mapper, finde ubehandlede fotografier, markere dem, trykke B og gå videre til næste mappe og vide at de er klar på iPad’en næste gang jeg har mulighed for at efterbehandle.

En tanke om “Adobe Photoshop Lightroom genvejstast: B”

Der er lukket for kommentarer.