Toronto 2015

Så blev jeg færdig med at arbejde med mine optagelser fra min tur til Canada 2015! De repræsenterer ikke helt at tiden på turen primært gik på at deltage i MR-konferencen, men jeg fik heldigvis hevet mine kameraer frem i fritiden. Jeg er ret stolt af resultatet: Det hele kan ses i albummet Toronto 2015 på min Flickr-konto. Herunder kan du se mine egne favoritter.

Billederne er primært taget med min iPhone. Enkelte er taget på en lille havnetur med mit Nikon D700. Ind imellem er der lagt et lille videoklip hvor det var relevant.

Golden Pattern

Local Tastes

The Arcade

Encased Tower

Lars and the Lights of Night

The Standard

Detail of Roy Thomson Hall

Warm Thoughts

Mists and Tourist Busses

From Water Level

American Falls

As a Mountain Fortress of Concrete

Edge of the World

Grainy Night

Ready for the Fireworks

I Spy Something with Sails

Life on the Lake

Recreational Review of Toronto

On and On

Chandeliers are for Swinging From

Leaving in the Evening