Godt nytår 2016!

Glædelig 2016 til alle! Jeg ønsker at det nye år vil bringe meget mere af det positive og mindre af det negative til os allesammen.

Nytårsaften markerede jeg i privaten sammen med min søde kæreste Camilla. Jeg har arbejdet meget i dagene op til årsskiftet, så det var egentlig meget rart bare at fejre en stille aften sammen os to. Det var dog også lidt tankevækkende, slet ikke at være inviteret til fest – dén vil jeg lige runde af med til slut.

Camilla havde knoklet i køkkenet og lavet laksetartar til forret, sørget for bøffer til hovedret og så havde hun selv lavet en lækker creme brulee til dessert. Jeg lavede svamperisotto som tilbehør til kødet og til kl 12 havde vi en lille kransekage fra Brødrene Basse i den lokale Meny samt en Martini Asti at skåle med. Det var forholdsvis beskedent, men virkelig hyggeligt.

Vi sad i kjole, slips og jakke og nytårshatte og sludrede på sofaen foran TVet med en dyne til deling. Jeg fik ringet til min far og til min bror og ønsket dem hver et godt nytår. Far løste kryds og tværs og lyttede til DR P1. Min bror havde besøg fra svigerfamilien, men havde tænkt sig ikke at tage ud til den privatfest, han var inviteret til, senere. Vi er vist ikke de helt store festaber i min familie.

Jeg glæder mig, til at tage imod hvad 2016 har at byde på, og det er rart, at mine små personlige nytårstraditioner er gennemført således, at året for mit vedkommende er behørigt søsat. De vakte tanker vedrørende festinvitationerne går i øvrigt på en påmindelse om, at det man giver ud, er hvad man får igen, sådan rent generelt, og konkret set kan jeg ikke tillade mig at forvente at få opmærksomhed, når jeg ikke har givet det til andre. Når alt kommer til alt, viser det tilbage til et citat om kærlighed: Det smukke ved kærlighed er, at man ikke får mindre af det, jo mere man deler, det man har.