Introduktionsstillinger

Kasper Tidemann har fået udgivet et opinionsindlæg på Finans.dk; Han plæderer for “introforløb” / Introduktionsstillinger som hjælp til at få en fod indenfor på arbejdsmarkedet for nyuddannede, især i softwarebranchen. Som altid er Kasper velovervejet, velformuleret og fuldstændig troværdig.

Hvis fagforeningerne kan sørge for de rette forhold, der sikrer, at mere kyniske arbejdsgivere end Kasper ikke kan ydnytte de nyuddannede i Introduktionsstillingerne, så lyder det som et tiltag, der kan hjælpe de nyuddannede godt ind i en branche, der har brug for hænderne, og hjælpe arbejdsgiverne til selv at kunne skabe den arbejdskraft de efterspørger. Med den rette implementering tror jeg, hurtigt vi kommer til at undre os over, hvorfor vi ikke har praktiseret Kasper Tidemanns Introduktionsstillinger altid.

Læs opinionsindlægget her:

“Iværksætter: Høje lønninger holder nyuddannede ude i kulden” fra Finans.dk (NB Kasper har ikke selv valgt overskriften).