Foto: Den yngste pilot

Den ellers lukkede Flyvestation Værløse fejrede jubilæum; Vi besøgte festlighederne og deltog i aktiviteterne. Jeg har taget en serie portrætter af den yngste som pilot og redigeret dem som var de fra den tid. Jeg er ret glad for resultatet.

Her er mine 3 favoritter:

Watching The Squad

Ready For Take-off

In The Cockpit – Engaging In Combat

Det var en dejlig forårsdag med høj solskin, så det var en udfordring at arbejde med det hårde lys. Alle fotografierne er taget med min gamle Nikkor 20mm f/2.8 med et polariseringsfilter på: Det objektiv er lige så svært at arbejde med som lyset var, men ud fra resultaterne herover tror jeg at jeg er begyndt at fange ideen. Det er jeg stolt af. Jeg har dog besluttet at udksifte den med Nikon’s 28mm f/1.8 når jeg kan.

Der ligger 7 fotografier i alt i albummet på Flickr.