Foto: Polariseret skovtur

Den lille var af ukendte årsager panisk angst for skovbunden – også på stierne. Jeg tror det har noget at gøre med alle krible-krable-insekterne. Og så kan han alligevel nulre stankelben når han finder dem i kælderen. Det er nok bare en fase. Både den store og jeg brugte meget energi på at vende ham til skoven og få ham til at slappe af på turen. Vi klarede det aldrig helt.

Jeg har en næsten ustyrlig trang til at udskifte mit Nikon D90 til det legendariske D700. Teknisk er jeg klar til det. Jeg ved hvilke begrænsninger (og fordele) der er ved D90 og hvordan D700 kan hjælpe mig i min udvikling som D90 ikke kan løse. Jeg mangler bare pengene til opgraderingen. I mellemtiden kan jeg forsøge at få mest muligt ud af mit nuværende udstyr – jeg kan godt lide at sige “slide det op”.

Det var dejligt vejr så vi kørte en tur til Hareskoven klædt i forårsgrønt. Jeg smed min 20mm 2.8 D på kameraet og spændte polariseringsfilteret på. Normalt giver pol-filter og 20mm bare en sjov effekt, men koblet med farverne i skoven er det blevet til noget helt specielt. Efterbehandlingen af billederne herunder har være minimal.

Farer fra oven?StorebrorTouchdownVentetidIkke helt trygTosseNu fangede han systemet med pileneHan er selv kravlet ud på midtenMåske alligevel ikke så farligtMed tårer i øjneneVenter på lillebror

Der er flere i sættet på flickr.