Den ældste er i skolefritidsordning

En uge er gået siden første dag og meldingen fra moderen er at han elsker det. Jeg ved ikke om det er unikt for denne skole, men de har kørt et grundigt brobygningsforløb med besøg på kryds og tværs i månederne op til første dag i SFO. Det er præcis den slags forberedelse min knægt har brug for, for at han kan håndtere et skift som dette. Herfra skal lyde en stor ros til de ansvarlige.

På hans første dag tog jeg kameraet med da jeg skulle hente ham igen, for at forevige mærkedagen. Han var i strålende humør. Desværre gik vores tæskeleg for vidt få minutter før jeg ville tage det officielle billede af ham foran hovedbygningen, hvilket resulterede i sure miner og dårlig tålmodighed til optagelsen. Ærgerligt nok, fordi bortset fra det, havde alle en dejlig dag.

Gyngende grundLegepladsen er godkendtIngen appelsinUd af porten