Sommertid som tidsregning

Som om døgnet ikke har for få timer i forvejen. I dag er der endnu færre.

Sommertid er et forældet koncept der i dag kræver flere ressourcer at håndtere end det sparer i udgifter til belysning, som var det oprindelige argument. Berlingske har et oprids af argumenterne mod sommertid med den måske største danske kritiker heraf, Jørgen Friis Bak.

Om sommertid-tilhængernes argument om at det fremmer udendørsaktiviteter om aftenen ved jeg ikke. Personligt går jeg tidligt i seng når jeg skal på arbejde dagen efter, så for mig betyder tidsskiftet bare endnu mørkere morgener og lysere nætter efter sengetid. Det er til større gene end gavn.

Overflødige ting skal skæres fra. Sommertid er for mig at se unødvendigt kompliceret. Er der argumenter jeg overser? Hvordan har du det med sommertid / normaltid?