Malearbejdets første søde frugt

Jeg har knoklet min bagdel i laser alle dagene siden jeg afleverede drengene. Det var nødvendigt at blive færdig med at male stuen inden de igen kom til mig. I går rullede jeg den sidste klat maling på væggen. I dag har jeg rykket møblerne tilbage til stuen.

Det blev fejret med læsning på langs i sofaen, og for pokker hvor er jeg tilfreds med resultatet af den sidste uges store arbejde. Rummet giver bare et helt andet indtryk: I stedet for revner i loftet og ridser i de næsten-grå vægge (den tidligere beboer var så flink at klaske den billigste hvide maling på vægge og loft før han rejste), er der nu en passende kontrast mellem loft, vægge og møbler, hvilket sammen med den grønne vægfarve (Flűgger kalder den “Olivensæbe”) og mit tilstrækkelige håndværk, virker afbalanceret og beroligende. Det er i hvert fald det der er ideen med indretningen.

Selv synes jeg rummet er på rette vej. Næste gang du kigger forbi til en kop kaffe må du sige hvad du synes. Indtil da tager jeg det som et godt tegn at jeg er så stolt af mit arbejde at jeg har glemt at gå i seng i ordentlig tid.