Uventet sidste chance for fitnessmedlemsskabet

I to år har mit medlemsskab til den lokale Fitness World stået i bero, fordi jeg ikke kom nok derned i forhold til hvor stramt budgettet var. Det er alligevel 250,- pr. måned – det kan man få en del bleer for.

Et medlemsskab kan stå i bero i højst to år, og årene for mig udløber her medio september. Derfor var det tid til at besøge et center og afbryde samarbejdet, før de automatiske opkrævninger gik i gang igen. Da jeg fik kvitteringen for udmeldelse, fik jeg at vide, at jeg havde en måned mere at træne i, til d. 30/9, da der var betalt en måned forud, dengang jeg satte medlemsskabet i bero.

I løbet af de to år er der sket en del. Jeg har fået et fuldtidsjob efter jeg afsluttede uddannelsen, mit antal af hustruer er kraftigt reduceret og min fritid eksisterer ca. hver anden uge. Motionsmæssigt har jeg klaret mig med de få remedier jeg har herhjemme, løbeture og de udendørs områder der egner sig til diverse styrkeøvelser. Det har været udfordrende at opbygge en fitnesscenterfri træningsrutine, men det er lykkedes nogenlunde.

Alligevel frister det at kunne træne indendørs i de kommende kolde og våde vintermåneder. Jeg har derfor besluttet mig for at bruge den sidste tid af mit medlemsskab, så meget som jeg orker, for at jeg sidst på måneden kan tage en velfunderet beslutning, om hvorvidt der er plads til et medlemsskab i mit stadigt alt for stramme budget.

Denne uge er gået med en del træning, og deraf følgende muskelømhed:

  • Mandag: DHL stafet – i rekordtid (5km på 28:24).
  • Tirsdag: Fitness World, træning af overkrop, fordi benene var på grænsen til ubrugelige efter mandagens løbetur.
  • Onsdag: Hygge med børnene. Det viste sig ikke at være nok for de ømme muskler, der nu brokkede sig fra hele kroppen efter de to forudgående dages strabadser.
  • Torsdag: Fitness World, hvor den stod på ben og kerne- / stabiliseringsøvelser.
  • Fredag: Fredag.
  • Lørdag: Skulle have været løbedag, men torsdagens benøvelser havde ramt hasemusklerne så hårdt, at benene igen var ubrugelige. Derfor: Fitness World, træk- / rygøvelser.
  • Søndag: Fitness World, pres- / brystøvelser.

Fordelen ved at have adgang til centret er at man har udstyr til at lave alle de øvelser man kan tænke sig, med al den modstand man har lyst til. Og at man ikke behøver at gøre det i regnvejr.

Indtil videre er jeg godt igang med at slide det lokale centers udstyr ned. Det bliver interessant at se om jeg kan lade være med at fortsætte.

En tanke om “Uventet sidste chance for fitnessmedlemsskabet”

Der er lukket for kommentarer.