Foto-nerd-alert til weekenden

For det meste er fotopulsen en temmelig kedelig puls at holde fingeren på. Fra tid til anden rasler det alligevel et par interessante indslag af sig. Hvis din fotohobby, ligesom min, har brug for et skud intravenøs inspiration, så har jeg samlet lidt til dig her.

Maestro! La musica! Se hvad Benjamin Von Wong kan med 12 Nikon kameraer. Det er lidt funky, og det sprænger skalaen på nerd-o-meteret:

Hvis du også sidder og fedter lidt med Photoshop og har lidt svært ved at lure hvorfor det er kendt som det bedste redigeringsværktøj i genren, så er det fordi du ikke har lært at bruge programmet ligesom Aaron Nace. Du behøver dog ikke at fortvivle for Hr. Nace deler gladeligt ud af sin viden ovre på Phlearn.com. Hvis du har 20 minutter til rådighed, så se videoen og få en forsmag på hvad du kan lære at skabe med Photoshop:

Det er altid hyggeligt at finde nye fotovenner. Jeg tog Kenneth fra jobbet i at sidde og savle over et website om Nikon D800, og det ansporede en lang samtale om vores åbenbart fælles hobby. Kenneth har en flickr-profil med et par perler:

DSC_0502

Således ansporet minder jeg om at det vigtigste for alle håbefulde fotografer er at finde apparaturet frem og få trykket på den knap; man kan ikke lære at lave de billeder man gerne vil uden at øve sig.

Shoot. Edit. Reflect. Rinse. Repeat.