Koldt vand i blodet

Jeg er den første i MR-scannerrummet og er allerede i gang med at scanne en patient. Jeg har vildt godt styr på apparaturet og føler alting kører som smurt da superbrugeren kommer ind i rummet og siger,

Nå, Christian, i dag er du blevet opgraderet til “personale”, i stedet for “under oplæring”.

Jeg når lige at tænke,

Fedt! Og efter kun 2 dages oplæring! Kæmpe skulderklap! Jeg tror de synes det går ligeså godt som jeg synes.

Det er normalt at være under oplæring i 1 måned af gangen pr. undersøgelsesrum. Selvom det er det samme system som jeg har arbejdet med før, går der lidt tid med at lære afdelingens procedurer og arbejdsgange.

Efter jeg har accepteret det store kompliment fortsætter talestrømmen,

… men det er bare på grund af sygdom – igen. Jeg kommer til at være meget optaget. Hvis du har brug for hjælp, må du ringe eller spørge i naborummet.

Sådan hvalp, nu skal jeg jo heller ikke komme for godt igang. Resten af dagen blev der scannet med den største ydmyghed og respekt for at være den nyeste i flokken.