Rejsekort med foto

Tiden for de ellers velfungerende klippekort er ved at rinde ud. I stedet får vi en chip-kort-løsning med en masse børnesygdomme. Hvis du ikke har bestilt et Rejsekort endnu, kan det måske betale sig at gøre det mens det er gratis.

Jeg har lige modtaget mit eget kort, og fordi der er så frie tøjler for de portrætbillede man kan sætte på kortene, tænkte jeg det kunne være sjovt at stilisere det en smule. Billedet kommer til at sidde på en hvid baggrund, så jeg har fundet mit nuværende Facebook-profilbillede frem: Det er et klassisk head-shot der er så udbrændt at det nærmest er helt hvidt med enkelte ansigtstræk der danner silhuetter. Jeg er ret tilfreds med resultatet:

Rejsekortet

Personlig branding på højt niveau? Ultra-narcissisme? Spild af tid? Hvordan ser dit Rejsekort ud? Skriv en kommentar.