Visitkort bestilt

… men lang historie kort: Tag et kig og giv en tilbagemelding.

Centreret logo med monokromatisk teksturbaggrund. Lige nu er denne min favorit, men det er måske mest fordi jeg lavede den sidst.
Centreret logo med monokromatisk teksturbaggrund.
Lige nu er denne min favorit, men det er måske mest fordi jeg lavede den sidst.

Adressesiden med plads til noter. Obs at emailadressen ikke er aktiv endnu.
Adressesiden med plads til noter. Obs at emailadressen ikke er aktiv endnu.
off center logo w colour
Off-center logo med farvet teksturbaggrund.
Off-center logo med lys monokromatisk teksturbaggrund.
Off-center logo med lys monokromatisk teksturbaggrund.

Jeg har bestilt 50 miljøvenlige kort hos Moo.com og de er sat til at rulle ind ad postkassen d. 6. juni. Jeg har haft svært ved at beslutte mig for det endelige design, så fordi man kan bestille forskellige design på samme ordre hos Moo.com har jeg gjort det. Måske er det lettere at beslutte sig når man har haft det færdige kort i hånden? Det bliver spændende at se kvaliteten.

PS email adressen, der står på kortene, er ikke sat ordentligt op endnu, så brug kommentarfeltet herunder eller vælg en af mulighederne på kontaktsiden. Jeg glæder mig til at høre fra dig.