Billeter til The National i Forum Copenhagen

Billetter til The National i Forum

Kort tid efter indlægget om det nye album fra The National annoncerede de en koncert i Forum til november – og jeg har købt et sæt!

Billeter til The National i Forum Copenhagen
Se hvor fine de er!

I skrivende stund er der stadig billetter at få hos Billetlugen.

Jeg håber lidt at ham den over-ivrige svensker ikke kommer og hopper på mig igen, som han gjorde under hele koncerten i det nu hedengangne KB Hallen. Jeg blev lidt presset af hans opførsel. Der skal være kolde øl til mig, god rødvin til bandet og en udtalt mangel på aggressive svenskere – Det er opskriften på en god koncert.

YouTube har en musikvideo fra den nye plade hvor Matt Berningers sublime bariton går en tand dybere end normalt. Se The National – Demons – den passer perfekt til en mørk novemberaften:

http://youtu.be/N527oBKIPMc

Ses vi i Forum?