Ren Vista

Det lader til at geninstallationen er gået rimelig smertefrit. Jeg er ved at hente 800MB Lightroom-4-guld med min 2Mb-linje og så skulle jeg være klar med alle de programmer jeg skal bruge – og intet andet. Det er en rar fornemmelse.

Det der ikke er så rart er at det lige er gået op for mig at jeg ikke har været på den anden side af hoveddøren idag. Jeg må tage revanche i morgen. Der bliver vejret vist også lidt bedre end den grå forårsdag jeg er gået glip af.

Jeg har udskudt at geninstallere fordi jeg plejer at formatere harddiske og alting, og det er en kedsommelig langtrukken opgave. Men jeg følte mig lidt doven, så da jeg var færdig med at tage back-up stak jeg Windows Vista DVDen (ja den er gammel, men det er hvad jeg har) i drevet og valgte en ren installation. Vista lavede en “windows.old” mappe med det gamle styresystem og gik så ellers i gang med at installere som om jeg havde formateret som jeg plejede. Indtil PCen er helt funktionel igen har jeg et lille kig til hvordan jeg havde sat tingene op før, og det er faktisk meget betryggende. Microsoft har scoret et par point i min bog idag, fordi processen har været overraskende smertefri, på trods af at det har taget det meste af dagen.