Kære dagbog: Jaja, jeg skal bare lige…

Jeg skal bare lige finde ud af hvad der er vigtigst – og om det er vigtigt at skrive om det.

  • Ja, jeg har haft fødselsdag. Jeg har ikke gjort noget ud af det. Jeg har mange ideer til hvordan jeg kunne fejre det, men orker ikke rigtig at gennemføre dem. Ikke lige nu i hvert fald.
  • Ja, jeg har fået nyt job. Den slags kan markeres på mange måder, men jeg føler mest at jeg har brug for at holde tungen lige i munden indtil jeg er ordentligt re-introduceret til den nye afdeling. Jeg kan forsikre om at alt er godt og går som det skal. Det er spændende med det nye, og jeg skal nok fejre det – en gang.
  • Jeg forbereder mig på det fotojob jeg har gjort mest ud af indtil videre. Det bliver lidt ligesom med Simone & Chris’ fotos, bare 3 gange større. Der er et par uger til at det finder sted, men hvis jeg vil gøre mig forhåbninger om at tage min fotografering til et højere niveau, skal det her job gøres ordentligt fra forberedelse til aflevering.
  • De endelige planer er ikke på plads endnu men til sommer er jeg blevet inviteret til London for at tage behind-the-scenes stills til min fætters filmprojekt. Det bliver vildt spændende! Endnu mere spændende end spørgsmålet om hvordan jeg får skrabet penge sammen til projektet. Men det skal nok komme.
  • Desuden vil jeg gerne have drengene til at bo hos mig noget mere. Med det nye job er der rent faktisk mulighed for det, og deres mor er enig i at det er en god ide. Lige nu har jeg “onsdage og weekender i lige uger + når der er brug og mulighed for det”, og jeg vil gerne op på “hver anden uge”. Det bliver dejligt ikke at gå glip af dem – de er jo kun små 1 gang.

Det er ikke så meget en undskyldning. Det er nærmere en note om at der er en grund til at der måske går lidt længere end normalt imellem min aktivitet her på bloggen, facebook, flickr og hvor jeg ellers plejer at slå mine folder. Jeg håber på din tålmodighed.