Entreen males

Så er entreprojektet i malefasen. Glasvævet er sat ualmindeligt sjusket op, så malertapen har taget en krig at sætte op, men nu her til formiddag begyndte jeg på første omgang af selve malingen. Jeg forventede at jeg kunne male hver lag på en time fordi der trods alt kun er 7m2 væg. Det tager en hel del længere pga. fordelingen af væggene mellem døre og snævre hjørner. Det kommer nok til at tage hele lørdagen, men det positive er at jeg nærmest kan begynde på lag 2 når jeg er færdig med det første, fordi det tager mig så lang tid at komme ind i alle kroge.

Jeg fik hjælp af den rare dame nede i Flügger Farver til at vælge farven. Vi var overordentligt enige om at der er alt for mange hvide vægge i Danmark, og hun virkede nærmest helt lettet over endelig at sælge en farve med lidt mere spark i. Det blev en mere petroleumsblå end turkisgrøn end jeg havde planlagt, men så har jeg bedre mulighed for at vælge en grøn til enten stuen eller soveværelset, når jeg når så langt. Det blev en tilpas dyb og satureret tone til gengæld. Der var mange der bød ind med argumenter og meninger om farven efter indlægget om farveovervejelserne, og jeg er sikker på at jeg bliver glad for den farve der hænger og tørrer på væggen nu. Tak for hjælpen til alle involverede. Jeg må tilbage til arbejdet.

Klar til at dykke ned i farveladen.
Klar til at dykke ned i farveladen.
Et lille farve-preview.
Et lille farve-preview.