DVD’er er passé’er – mere Schøt Happens

I september var jeg inviteret med til Schøt Happens – et stand-up show jeg var så begejstret for, at jeg skrev en overordentligt positiv anmeldelse. Som jeg bemærkede på aftenen var der et helt filmhold til stede for at forevige showet. Jeg gik ud fra at det var til en kommende DVD-udgivelse men så hørte jeg om show’et i radioen forleden dag (hør indslaget).

544752_10150685369698051_1116433581_n

Michael Schøt har ladet sig inspirere af en amerikansk komiker – Louis C.K. – og har valgt at springe det fordyrende distibutionsselskabsmellemled over og således selv udgiver showet via internettet. I stedet for at lægge kr. 100-200 for en times underholdning, slipper man med kr. 30,-

Jeg håber for Michael at det er en rentabel prissætning, fordi det prisleje virker næsten for favorabelt for forbrugeren. Selv synes jeg det bedste ved hele set-up’et er, at en større brøkdel af pengene går til kunstner og produktion i forhold til det rent distributionsmæssige – en voksende tendens i underholdningsbranchen som også Berry Weight-indlægget berørte:

… They’re taking matters into their own hands in the wake of the supernova-like disintegration transition of the music industry as we know it.

http://www.berryweight.com/

Slip en trediver og styrk lattermusklerne. Køb showet på schøthappens.dk. Besøg Michael Schøts website. Besøg hans facebook-side (hvorfra jeg skamløst har stjålet billedmaterialet). Se hans næste show – han er dygtig. Hvad oprøret mod de etablerede DVD-pushere vil føre til ved jeg ikke, men det er altid godt med lidt modspil. Hvad siger du?