Mor ville være blevet 59 i dag

Der er mange ting jeg gerne ville have delt med hende. Mange ting at spørge om. Især efter jeg har fået drengene. Fra tid til anden savner jeg hende stadig. I dag er en af de dage. Mor blev født den første februar 1954.
Mor var mere religiøs end hun opdrog os til at være. På dage som i dag finder jeg tegn på at hun stadig våger over os. Sørger for at vi nok skal klare den. Hvis bare vi kan se over hverdagens trivialiteter. Om efter-livet fungerer på den måde kan man aldrig bevise. Men det er også ligegyldigt. Min mors minde er en vigtig del af min bagage.
Det har været en god dag. Der manglede bare én.

2 tanker om “Mor ville være blevet 59 i dag”

  1. Der er noget flot og rigtigt i at ære dem, der har betydet noget i ens liv – og som ikke længere er her. Det må have skabt ro at skrive det her blogindlæg. Tak for det.

    1. Det føltes _rigtigt_ at skrive det, og resultatet er noget _ægte_. Det hjalp mig, og jeg er taknemmelig for at du sætter pris på det.

Der er lukket for kommentarer.