Mål for køkkentapet.

Murstenstapet i køkkenet?

Jeg har gået og luret lidt på at pille lidt puds af ydervæggen i stuen for at se hvordan stenene ser ud nedenunder. Min gamle murer-far advarede mig mod at gøre det, da det sikkert er “indersten i dårlig kvalitet” indenunder. Jeg kunne stadig finde på at gøre det, fordi det ville næsten bare være federe, jo mere råt det ser ud. Det eneste problem skulle være, hvis tidligere ejere har fræset i stenene – det kunne godt ende med at se grimt ud. Og tidligere ejere har der nok været et par stykker af, da bygningen er opført i 1948. Jeg ser tiden an, da det er et større projekt end bare at finde en hammer og mejsel frem og gå i krig.

Indtil jeg har samlet mod til ovenstående projekt, er jeg begyndt at tage tilløb til at sætte murstenstapet op ude i køkkenet. Der ved jeg, at der ikke ligger mursten inde bagved. Jeg ville gerne have et mønster på væggen for bedre at skjule de pletter og ridser der nu engang kommer i et køkken og i en lejlighed med børn der leves i. Og så også generelt for at slippe af med alle mine hvide vægge. Desuden kunne et murstenstapet hjælpe mig med at afgøre, om jeg kan lide udseendet nok, til at jeg har lyst til at kigge bag pudsen i stuen.

Jeg har lavet en lille arbejdstegning af den / de vægge der skulle tapetseres (med flere mål end nødvendigt), og lagt et tapet fra tapetforum.dk ind bag – deres Backstein 308-741 (fra Komar) ligner noget der kunne bruges!

Mål for køkkentapet.
Nuttet arbejdstegning med HÅNDTEGNEDE mursten. (nej)
Tegningen er ikke målfast og stenene er ikke skaleret så de ser realistiske ud.

Køkkenet er meget blegt som det står nu: Hvide låger, hvide bordplader, hvide hvidevarer! Der er noget der ligner kirsebærtræ-profiler mellem låger og på endeflader, men ud over vinduerne er dét det eneste ikke-hvide i køkkenet. Det håber jeg på at få lavet om på.