Action cam? GoPro Hero!

En ven spurgte mig i dag:

[…] Jeg skal bruge din ekspertise i kameraer. Jeg er på udkig efter et kamera som kan monteres på en guitar, sådan at billedet hele tiden viser gribebrættet, uanset hvordan man bevæger sig. Er du bekendt med sådan et aggregat eller kan du se en anden mulighed?

Uden at kende til budgettet henviste jeg til GoPro’s Hero-serie der vist er i 3. iteration i skrivende stund. Full-HD- / 4K-video i en stor tændstikæske! Jeg har ikke selv praktisk erfaring med kameraerne, men det kan ikke være uden grund, at kameraerne får så meget omtale i foto/video-verdenen på nettet.

Kamerahuset.dk sælger forskellige udgaver af GoPro-kameraerne fra kr. 1999,- til 3699,-, de ligger lige i nærheden af Nørrebro station og er kompetente og virker hjælpsomme overfor alle typer kunder. Hvis jeg skulle lave noget action-video ville jeg gå den vej.

Og jeg glæder mig til at se resultatet af musikprojektet! – måske en kommende musikvideo fra KforKill?