Billeder af en presset mand

Jeg spekulerer meget for tiden. Den regning er lidt svær at overskue med min økonomi, men imorgen må vi se om ikke det ville være en god ide at sende den videre. Når jeg bekymrer mig så meget at det fylder hele mit døgn, skal der gøres noget ved det.

For at sparke mig selv ud af sengen i morges besluttede jeg mig for at tage et sæt selvportrætter. Jeg ville arbejde med Lightrooms tether-funktion, forsøge at imitere Mads Nissen’s Jens Stoltenberg-billede, og se om ikke der faldt et nyt profilbillede eller et blog-indlæg af på vejen.

Jeg har tilføjet lidt tekst i billedbeskrivelserne på Flickr. Click igennem for at læse dem. [Jeg kunne ikke finde ud af hvilken rækkefølge jeg ville sætte dem i, så det blev kronologisk. De 3 første er set-up billeder.]

Selfies: January - Exhale
Selfies: January - Man About To Crack
Selfies: January - Search For Happiness
… og så tænkte jeg at jeg hellere måtte finde et slips frem:
Selfies: January - Seriously
Her er lidt Brando / James Dean: … Nej?
Selfies: January - As If
Jeg forsøgte mig med et smil, men det tætteste jeg kom, var at ligne Cillian Murphy:
Selfies: January - One Virtuous

2 tanker om “Billeder af en presset mand”

  1. Som jeg tilføjede på facebook, så laver du en glimrende Clark Gable på billede nr. 5. Jeg må hyre dig til at tage billeder af hele vores virksomhed på et tidspunkt.

    1. Haha, ja det var nogle perfekte billeder du havde fundet frem. Tak for det. :)
      Hvis I vil have billeder hvor I allesammen ligner klassiske filmstjerner, så er jeg jeres mand! (men seriøst, så kunne det være spændende)

Der er lukket for kommentarer.