Movember promo materiale

Jeg har designet et sæt minicards hos Moo.com (visitkort i halv størrelse) til at dele ud til folk her under Movember, for at sprede budskabet. Jeg skulle bare have været tidligere ude: Hvis jeg bestiller dem i aften, kan jeg først have dem d. 30/11. Ærgeligt. Men så er jeg klar til næste år!

movember moo minicards
Forsiden, med logoet og foto farvet efter bagsiden
Bagsiden, med link til donationer, tekst og tak!

Støt op om den gode sag på mit Mo Space – der er allerede rullet et par pæne donationer ind, og det er jeg bare helt vildt stolt af! I er seje.

Kortene skulle først og fremmest deles ud til familie, venner og andre der er tilsvarende lette at afpresse, og så regner jeg med at jeg hen ad sidst på måneden vil få nogle kommentarer og forstående blikke fra fremmede på min vej, som også lige kunne få stukket et kort i hånden. Man kan mindst bestille 100 kort af gangen, så jeg regner med at de her kriterier for uddeling ville passe meget fint med en måneds uddeling af alle kortene.

Hvad ville du sige til at få stukket et visitkort i hånden bare fordi du kommenterede min Mo? Er det for anmasende? Eller en god hjælp til rent faktisk at få givet et beskedent beløb?