Rens luften – En animeret GIF

En lille animation af mit fritlægningsarbejde i efterbehandlingen. 2 personer, rollercoaster i Legoland, Billund.

Er i gang med at redigere billeder fra en tur til Legoland, vi var på for laaang tid siden. Man skal forsøge at lære noget af alting, så jeg tænkte, at jeg ville rydde lidt op i det her rodede billede af de to på turen i en rutschebane. Jeg føler stadig, at det er ren magi, når efterbehandlingssoftware kan få billedelementer til at forsvinde på den måde! Men de værktøjer er jeg efterhånden forholdsvis fortrolig med, når det kommer til at fjerne simple former som i dette billede. For sjov lærte jeg mig selv at lave en animeret GIF ud af processen der lå bag oprydningen. Det er ikke raketvidenskab, men som sagt, man skal lære noget nyt hele tiden. Baby steps.