Bryt V by Charles Hildreth

Charles Hildreth

Bryt V by Charles Hildreth (hildreth) on 500px.com
Bryt V by Charles Hildreth (hildreth) on 500px.com

Jeg gravede lidt i 500px i aftes og faldt over nogle fantastiske portrætter. Der var en af fotograferne, der virkelig gjorde indtryk. – Så meget, at jeg var nødt til at undersøge ham nærmere. Hans navn er Charles Hildreth (se website og 500px-profil). Han har præcis den stil, jeg gerne vil lære at kunne ramme med mine egne billeder! Hildreth laver portrætter og bryllupper: En standard fotografpakke, men afleveret med stil, omhu og talent gør Hildreth pakken til en gave. Han har skrevet en god About-side, som kun gør, at jeg føler, jeg kan relatere endnu mere til ham, og det gør det måske mere berettiget, at aspirere efter hvad han står for.

Hvad der begyndte som en lille kedsomhedskatalyseret inspirationsekskursion forbi 500px, endte med at puste til ilden der er min kærlighed til at fotografere og lysten til at gøre det til mere end bare en fritidsrøver. Næste øvelse er at analysere og dekomponere Hildreths billeder, og derefter efterligne motiver, teknik og efterbehandling, for til sidst at kunne opbygge min egen stemme i fotografierne. Som altid, så sig til hvis du vil være med på den rejse.