Foto: Spontant portræt før aftensmaden

Jeg har egentlig planer om at gøre det noget oftere, men det er alligevel sjældent jeg får planlagt og udført at få taget et sæt billeder af ungerne, selvom min målsætning er at gøre det en gang om måneden. Da vi gik ind i oktober flåede jeg dog hele udstyrsstykket frem: Det skulle gå hurtigt, da der kun var en halv times tid til aftensmaden. Jeg havde ikke de store forventninger til billederne, da børn ikke ligefrem er veludhvilede og med særlig meget tålmodighed på den tid af døgnet. Men det var alt sammen en del af udfordringen, og jeg er faktisk ganske godt tilfreds med resultatet, omstændighederne taget i betragtning.

Baby Portrait
August er måske kun 1 år gammel, men han ser ud som om han har arbejdet som model i årevis.
Child Portrait
Jeg ved ikke hvorfor han insisterede på at have det forklæde på, men det gjorde at jeg fik lov til at tage et sæt billeder af ham.
Portrait Outtakes 2
En lille dygtig model med mange forskellige poseringer. Det var ellers lige før at blitzen i kameraets højre side var for distraherende til at han kunne fortsætte.
Portrait Outtakes 1
Også lige et i farver af Oskars flotte røde forklæde, med et ansigtsudtryk der passer til.

Resultatet af “shock- / surprise-foto-shoot’et” er godkendt herfra. Det må jeg indføre som en fast rutine. Jeg glæder mig til den første november.

En tanke om “Foto: Spontant portræt før aftensmaden”

Der er lukket for kommentarer.