Augusts første lagkage

I dag fik August lov at spise sit første stykke lagkage, for at markere hans 1-års-fødselsdag. Han. Kunne. Lide. Den:

Baby August's First Cake

Det er sjovt, så stor forskel der kan være på det første og det andet barn. Jeg kan huske, da Oskar fyldte 1 år; vi var helt overraskede over, hvor stor vores lille dreng var blevet. Når jeg tænker på August, er han for mig stadig bare vores lille baby-lillebror. Det er på trods af, at han så småt er begyndt at efterligne lyde, gå et par skridt fra holdepunkt til holdepunkt og er begyndt at veje så meget, at man skal være opmærksom på at løfte og bære ham på en ergonomisk god måde.

Han bliver større – hurtigt. En af grundene til at jeg gerne ville have børn i en forholdsvis tidlig alder er, at jeg gerne vil minde mig selv om, hvor hurtigt tiden flyver. Når man er opmærksom på dette faktum, håber jeg på, at man sørger for at få det bedste ud af den tid man har: At leve livet mens man har det.

Til tider har jeg taget munden for fuld (apropos billedet). Men jeg tror stadig på, at jeg vil kunne se tilbage på disse år med et smil på læben og gode minder i bagagen.

En tanke om “Augusts første lagkage”

Der er lukket for kommentarer.