Foto: Junior og lysgranaten

Oskar, 4y4m

Oskar og jeg legede med en shoot-through-umbrella (aka. light grenade). På trods af det lidt sørgmodige udtryk hyggede han sig gevaldigt med at trykke på blitzens test-knap – han venter bare på, at jeg lige skulle have et enkelt test-billede i kassen, før han kan lege videre. Han skal nok blive en god assistent en dag. ;)

Jeg forsøgte at få baggrunden helt sort, men det viser sig, at det praktisk talt er umuligt med den slags paraplyer. Hvis man skal have den effekt jeg gik efter, skal man bruge en softbox – så lærte jeg også noget i dag.

Du slulle næsten se den originale fil på 2463 x 3517 pixel – skarpheden i blitzbilleder fascinerer mig stadig; selv uden en omgang high pass-fiter i photoshop er det lige før pupillerne bløder.

 

En tanke om “Foto: Junior og lysgranaten”

Der er lukket for kommentarer.