Schøt Happens

Her til eftermiddag var vi i Huset i Magstræde for at se Michael Schøts stand-up show “Schøt Happens”. Der var to dele af 45 minutter, og han leverede et forrygende show fra første til sidste minut, med materiale der gik rent ind hos mig. Om min egen lave forventning til stand-up generelt har været medvirkende til at jeg går _så_ positivt overrasket hjem fra i aften ved jeg ikke, men jeg kan alligevel ikke lade være med at tænke at Hr. Schøt bliver en af de aller største inde for faget.

Med emner som ligestilling, finanskrise, faderskab, religion og dansk mentalitet på menukortet er der meget at gabe over, men Hr. Schøt serverer det alligevel så man ikke når at kede sig og uden at emnerne bliver behandlet for overfladisk. Jeg endte med en følelse af behagelig mæthed.

Showet får en varm anbefaling her fra. Jeg glæder mig allerede til at se den DVD der blev optaget til i aften, når den engang udkommer.

[Skrevet på min telefon]