Byens Bedste Bisser

Nul huller! Det årlige tandeftersyn er overstået til topkarakter. Jeg vil gerne have lov til at takke min Braun Oral-B luksuseltandbørste, diverse Colgate Sensitive-afskygninger og Colgates tape-type tandtråd – jeg kunne ikke have gjort det uden dem.

Min tandlæge synes virkelig, jeg klarer det flot med tandbørstningen, og det er åbenbart nok kun at bruge tandtråd en gang eller to om ugen, for der var ingen anmærkninger omkring dette heller. Endnu en af mine visdomstænder har set mundens mørke dagens lys, og selv om de er pilskæve (de vokser vandret, med tyggefladen ind i mundhulen), ser det ud til, at jeg kan børste dem tilstrækkeligt og at de ikke skaber problemer for sig selv eller resten af gebisset.

Jeg er glad for min tandlæge. Hun var ikke engang meget irriteret over, at jeg trods alle mine forholdsregler, formåede at glemme aftalen, og kom 5 minutter for sent (de ringede efter mig).

Måske skulle jeg tilføje “mundhygiejnekonsulent” til de visitkort jeg sidder og arbejder med? Måske skulle jeg uddele præmier til folk der rent faktisk læser til bunden af den her type indlæg?