Dagens dont

I dag har jeg haft 320 km til arbejde. Jeg har haft “privatchauffør“, og har mødt et par flinke radiografer, radiologer og andet godtfolk på Sygehus Sønderjylland. Turen har været lærerig og givet nogle gode input til den kommende tids projektarbejde på min arbejdsplads. Det er spændende også at få lov til at være med til projekter, der strækker sig uden for afdelingen, sygehuset og regionen!

Herhjemmefra har Christina haft sin første intro-dag på sit nye studie, og det har givet hende endnu mere blod på tanden for at komme ordentligt i gang. Fedt! Baby-August er allerede helt ok med at det er i vuggestuen, at hans hverdag skal foregå, så der er ingen problemer med, at aflevere ham i de timer der er brug for at han er der. Oskar er bare lige så skøn en knægt som han plejer at være – og det siger ikke så lidt.

Af hjertet tak for i dag.

En tanke om “Dagens dont”

Der er lukket for kommentarer.