DHL Stafet 2012 København - ARGH!

Fællesløb i Fælledparken

Jeg har været så letsindig at tilmelde mig årets DHL stafet igen i år. Jeg har hørt, at man skal fortælle så mange som muligt om ens træningsmål for at øge chancen for, at man beholder motivationen. Når jeg er ude på mine 2-kilometersløbeture, bliver jeg dog lidt nervøs over udsigten til at skulle trampe 5 kilometer igennem – og gerne i en nogenlunde fornuftig tid.DHL Stafet 2012 København - ARGH!

Jeg har været med til løbet en del gange; Både med Post Danmark, og sidste år med radiologisk afdeling. Dette er dog ingen garanti for ikke at have smidt løbeformen så langt ud af vinduet, at der skal blod, sved og tårer til at få hentet den hjem igen. Faktisk er det præcis det, som jeg har gjort. Der var en periode på 6-8 måneder, hvor jeg ikke dyrkede nogen form for motion – overhovedet. Selvom jeg følte mig temmelig frisk af sind, så var det ikke helt nemt at komme igang med løbeprogrammet igen. Jeg nåede aldrig at gøre det færdig, sidst jeg kastede mig over det, og nu har jeg fået løbet (og gået) mig op til uge 5: ca. 2 km per tur. Det er stadig ikke nogen skovtur at være ude på de ture.

Omkring uge 12 er der 25-minuttersture på programmet, hvilket ca. svarer til en fornuftig 5-km-tur. Mit hold skal løbe fredag d. 31. august. Det er ca. 7 uger fra idag – lige akkurat nok tid til at komme op på 12. uge i programmet. Hvis jeg holder mig til de 3 løbedage om ugen, skulle det altså kunne lade sig gøre!

Jeg “tracker” mine træningspas med Endomondo for tiden (et fremragende værktøj), og deler hver løbetur på min Facebook timeline. Følg med og hep! – det hjælper altid med opbakning. Med motionen følger velvære og sundhed, så det er ikke fordi, jeg kun gør det her for at undgå DHL-ydmygelse: Jeg undgår mine lænde- og knæskavanker, og jeg slipper for at stå foran spejlet i flere minutter ad gangen for bare at prikke til mavedellen, og vente på den falder på plads igen.

Print en kopi af det løbeprogram jeg følger, eller find et der passer bedre til dig hos Motionslob.dk. Det er godt at være igang.

En tanke om “Fællesløb i Fælledparken”

Der er lukket for kommentarer.