Saras 20 års fest invitation

Saras Festinvitation

Min kære svigerinde (en af, red.) fylder snart 20 år og holder fest for familie og venner. Hun bad mig lave et billede, der skulle bruges som invitation til vennerne gennem Facebook eksempelvis. Her er hvad jeg fik komponeret mig frem til; jeg synes selv den er meget nuttet. God fest!

Saras 20 års fest invitation
Saras 20 års festinvitation

Hun fik for øvrigt Søren til at lave familieinvitationerne; han fik lavet et smukt kort. Helt klassisk, rent, kun smukt typografisk arbejde, med underspillede detaljer, printet på et virkelig lækkert kort. Inspirerende. Det gad jeg også godt at kunne dele her.


PS Der fulgte en lille licens med til baggrundsballonerne som jeg skal gøre opmærksom på: stockmedia.cc / stockarch.com / CC BY 3.0

En tanke om “Saras Festinvitation”

Der er lukket for kommentarer.