City 2 Fotomesse 2012

“Der er da ikke allerede gået et år???” tænker du (jo du gør). – og det er også rigtigt, for messen har holdt flyttedag.

Fotohandleren.dk i City 2 arrangerer igen i år en stor fotomesse i denne weekend (1. – 3. juni). Tidligere har messen i Tåstrup været afholdt i november måned. Se programmet på city2fotomesse.dk: Der er tradiotionen tro masser af interessante foredrag, producentstande og messetilbud.

Jeg gad godt at høre Keld Bendtsen tale om portrætfotografering, Kristoffer Engbos foredrag om Adobe Photoshop Lightroom 4 og Martin Paldans foredrag om hans flash-teknikker. Messetilbudene virker ikke så interessante, men det er også helt ok når der er så lavvande i mit budget som der er.  Jeg fotograferer selv med et Nikon kamera, så jeg kunne godt tænke mig at se Nikon være ligeså synlige på messen som Canon, men det kommer måske en dag når messen har opbygget sit omdømme.

Jeg ville rigtig gerne have været med i år, og jeg har da også tænkt mig at gøre et hæderligt forsøg på at kigge forbi vestegnen, men min weekend er allerede så fuldt booket at det ikke er realistisk at jeg kan få presset messen ind. Jeg krydser fingre for næste år.

Skal du derud? Har du været der før? Har du tips til en god messeoplevelse? Hvilke foredrag vil du gerne høre? Skriv en kommentar.

Opdatering:

Jeg har talt med den unavngivne mand der driver The Photographer’s Blog. Han skal heller ikke med, da Photomeetup er planlagt i samme weekend. Sådan går det når man flytter messedato…

En tanke om “City 2 Fotomesse 2012”

Der er lukket for kommentarer.