Forskel

Der skal ske noget nyt. Med det her website såsom med så mange andre ting i mit liv. Jeg gør mange ting. Halvt. chani.dk har mere eller mindre altid være under opbygning… siden 2007. Lejligheden er stadig ikke helt indrettet som jeg godt kunne tænke mig, siden 2008. Mine fotografier er langt fra fabelagtige, på trods af al den tid og energi jeg lægger i dem, siden 2009. Jeg beklager mig for meget i tekstformat, siden 1995.

Det er simpel logik at jeg ikke kan følge alting 100% til dørs hvis jeg ikke lægger 100% energi i det i den tid der skal til. Jeg skal være mere struktureret, lægge planer, budgettere, være engageret, koncentreret og motiveret. På papiret er alting elementært. I hverdagen er der personer der hiver i en, ting der kræver ufrivillig opmærksomhed, uforudsigelige udgifter, støj.

Jeg har en masse ideer til hvad chani.dk skal være. Evernote hjælper mig med at holde styr på tankerne, men der er bare nogle vigtige opbygningsmæssige og konceptuelle punkter jeg ikke endeligt kan beslutte mig for. Det er i essensen ligegyldige ting som engelsk vs. dansk skrift, dagbog vs. emneblog, del sitet op i de nævnte ting, eller saml det hele og prioriter opdateringfrekvens over faste emne-læsere. Som sagt, reelt ligegyldige ting, der sætter en blokade for skaberdelen af kreativiteten. Vælg et koncept og “run with it” er måske vejen frem – så kan det også være internettet slipper for blogindlæg som det her, der ikke burde være udgivet i andet end den gamle notesbog jeg har liggende i skuffen. Jeg lægger hovedet i blød og ser hvad der sker. I bund og grund vil jeg bare ende med at have gjort en forskel.

En tanke om “Forskel”

Der er lukket for kommentarer.