Visitkort

Jeg har tænkt over, at det kunne være handy, at have et visitkort og dele ud til folk. Når jeg er ude med kameraet hænder det, at jeg får lyst til, at tage et billede af fremmede folk. Med et visitkort kan jeg hurtigt give mine kontaktoplysninger videre, hvis nu dem jeg fotograferede, skulle have lyst til, at få en kopi tilsendt.

Jeg har lavet et lille udkast: Visitkort

Billedet skal skiftes ud til et lidt venligere portræt. Hvis jeg havde en digitizer pen, ville jeg håndskrive “Hello!” på kortet. Farverne er jeg glad for.

Ved uddeling af kortet, kunne jeg notere hvilke billeder (dato+tid eller filnavne) som personen kunne være interesseret i, og indbyde til at sende mig en mail, så jeg kan sende billederne tilbage. Det er en venlig måde at dele sin glæde ved fotografi på. Jeg glæder mig til at komme igang.

Nu skal jeg bare finde et godt sted at få dem printet…

En tanke om “Visitkort”

Der er lukket for kommentarer.