Mavebilleder

Christina er efterhånden så langt fremme i graviditeten, at hun kan føde hvert øjeblik. Derfor har vi de sidste par dage gået og talt om, at hvis der skal tages “mavebilleder”, skulle det være snart.

Idag fik vi gjort noget ved det, og har afholdt en lille photosession i dagligstuen. Før vi gik igang med at tage billederne, har jeg googlet tips og inspiration til billederne. Jeg fandt også det helt store udstyrsarsenal frem, i form af stativ og trådudløser og alt det andet gøgl jeg har liggende.

Det endte med, at jeg ikke brugte andet end mit Nikon D90, min Nikon SB-600 og mit 35mm f/1,8 – og i redigeringen brugte jeg en prøveudgave af Adobe Photoshop Lightroom 3.

Da billederne kom ud af kameraet, var både jeg og Christina en smule skuffede over resultatet. Der var ikke nogen særligt tiltalende billeder imellem, og allesammen var “bare os i dagligstuen”. Ikke så interessant igen.

Jeg skyndte mig at lave en grovsortering af dem der havde potentiale, og fik smidt de ubrugelige billeder i papirkurven. Vi valgte sammen et enkelt billede ud, og forsøgte at gøre det lidt interessant.

Resultatet ses herunder.

Snart Storebror

Da vi så resultatet så vi på hinanden og tænkte: “det var sådan noget vi ledte efter!”. Christina reddede mit fotografiske selvværd ved at sige: “De billeder her retfærdiggør at du har brugt alle de penge på kameraudstyr…”

Det er altid rart med lidt bekræftelse af, at den energi man har lagt i noget, giver et godt resultat.

Som altid er der flere “private” billeder i flickr-sættet. Spørg efter linket via kontaktsiden eller i kommentarerne herunder, hvis du vil se nærmere.