Slap-af fest i Østre Anlæg

Hvis ikke det var for bygningen i baggrunden skulle man tro at kameraet blev holdt skævt da jeg tog billedet.

Vejret var overraskende godt. Stemningen var dejligt afslappet. Alt i alt en fornøjelig dag Københavner-udgaven af årets Stella Polaris.

Jeg fik overtalt Christina og Oskar til at tage med toget til Østre Anlæg for at høre elektronisk chill-out musik (korrekt genrebetegnelse?). Martin kom også cyklende forbi efter han havde set vejret lidt an. Det var dejligt at være med til en “koncert” hvor alle bare kommer for at sætte sig på jorden og slappe af. Det var ikke så få der tog sig en lille en på øjet. Et dejligt arrangement som gav mig en følelse af at det ikke er fuldstændig umuligt at forene “nattelivet” med mit familieliv – selvom det foregik midt på dagen.