6 ting til min første tid på jobbet

Her er en lille liste over ting der skal ordnes, falde på plads eller arrangeres når jeg begynder på mit faste arbejde:

  1. Jeg skal planlægge barsel. Familieforøgelsen er planlagt til ultimo september.
  2. Jeg skal søge om jeg kan få en af de superbruger-uddannelser der bliver slået op på afdelingen. Jeg ved det er tidligt efter grunduddannelsen, men det er en god mulighed for at komme godt igang.
  3. Låne penge til – og købe – en mere brændstoføkonomisk bil. Min KIA Sephia fra ’96 kører fortrinligt, men den har gået 164.000 km, og med 120 kørte km om dagen ville jeg gerne udlede en smule mindre carbondioxid end med KIA’ens ca. 12 km pr. liter benzin.
  4. Kontakte SKAT og oplyse dem om at jeg skal have befordringfradrag og at jeg betaler kontingent til både A-kasse og fagforening.
  5. Finde på en joke omkring det at jeg har arrangeret ferie i den uge efter jeg har første dag om fredagen. “Jeg er simpelt hen så nedslidt efter denne ene dag at jeg er nødt til at holde en uges ferie” – det er hvad jeg har fundet på indtil videre… der er rum til forbedring!
  6. Hurtigst muligt komme ind i en god rutine med madpakker, aflevering af junior i børnehaven, indkøb, hentning af junior igen om eftermiddagen og madlavning. Faste opgaver der skal fordeles mellem min kære hustru og mig.

Det er en spændende tid for mig.